„Jézus mondja: Nem hagylak titeket árván, eljövök hozzátok.”

„Jézus mondja: Én kérni fogom az Atyát, és másik Pártfogót (Vigasztalót) ad nektek, hogy veletek legyen mindörökké.”

„Ha élünk, az Úrnak élünk, ha meghalunk, az Úrnak halunk meg. Tehát akár élünk, akár meghalunk, az Úréi vagyunk.”

„Jézus mondja: Én örök életet adok követőimnek, és nem vesznek el soha, mert senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből.”


Az augusztus 14-től 20-ig tartó plébániatábor helyszíne idén is Aknasugatag volt, akárcsak az utóbbi években.

Az idei tábor témája a plébánia névadója, Kis Szent Teréz volt. A táborozóknak sikerült jobban megismerni Kis Szent Terézt, és annak életét, munkásságát, csodáit.

A résztvevők három kiscsoportra voltak osztva, amelyeket Fazecas Beatrix, Hocz Helga, Dancu Márk és Pop Dávid vezettek. A kiscsoportos tevékenységek során a vezetők igyekeztek felkelteni a fiatalok érdeklődését Kis Szent Teréz iránt, és a kiscsoportos beszélgetések alatt mindenki kibontakozhatott és elmondhatta saját véleményét, mert meghallgatásra került. Ezen kívül színesebbnél színesebb programokon vettek részt a táborozók, különböző kézműves foglalkozásokon, közösségi játékokon, és nem maradt el a fiatalok nagy kedvence, a strandolás sem.

15-én Nagyboldogasszony ünnepének alkalmából szentmisén vettünk részt a helyi plébánián, este pedig egy Kis Szent Teréz életéről szóló film került vetítésre. A következő napon a strandolást követően szentségimádáson vettünk részt, ami mindenki számára lelki feltöltődést jelentett.

Utolsó nap jó hangulatban, közös énekléssel búcsúztunk a tábortól, és rengeteg felejthetetlen emlékkel tértünk haza.

Hocz Helga és Vajas Gréta

Miserend

Hétfő 7:30
Kedd 19:00
Szerda 7:30
Csütörtök 19:00
Péntek 19:00
Szombat 7:30
VASÁRNAP 7:30, 10:00,
12:00

 

 

Részletek a képre kattintva