„Jézus mondja: Én kérni fogom az Atyát, és másik Pártfogót (Vigasztalót) ad nektek, hogy veletek legyen mindörökké.”

„Jézus mondja: Nem hagylak titeket árván, eljövök hozzátok.”

„Ha élünk, az Úrnak élünk, ha meghalunk, az Úrnak halunk meg. Tehát akár élünk, akár meghalunk, az Úréi vagyunk.”

„Jézus mondja: Én örök életet adok követőimnek, és nem vesznek el soha, mert senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből.”


Az augusztus 14-től 20-ig tartó plébániatábor helyszíne idén is Aknasugatag volt, akárcsak az utóbbi években.

Az idei tábor témája a plébánia névadója, Kis Szent Teréz volt. A táborozóknak sikerült jobban megismerni Kis Szent Terézt, és annak életét, munkásságát, csodáit.

A résztvevők három kiscsoportra voltak osztva, amelyeket Fazecas Beatrix, Hocz Helga, Dancu Márk és Pop Dávid vezettek. A kiscsoportos tevékenységek során a vezetők igyekeztek felkelteni a fiatalok érdeklődését Kis Szent Teréz iránt, és a kiscsoportos beszélgetések alatt mindenki kibontakozhatott és elmondhatta saját véleményét, mert meghallgatásra került. Ezen kívül színesebbnél színesebb programokon vettek részt a táborozók, különböző kézműves foglalkozásokon, közösségi játékokon, és nem maradt el a fiatalok nagy kedvence, a strandolás sem.

15-én Nagyboldogasszony ünnepének alkalmából szentmisén vettünk részt a helyi plébánián, este pedig egy Kis Szent Teréz életéről szóló film került vetítésre. A következő napon a strandolást követően szentségimádáson vettünk részt, ami mindenki számára lelki feltöltődést jelentett.

Utolsó nap jó hangulatban, közös énekléssel búcsúztunk a tábortól, és rengeteg felejthetetlen emlékkel tértünk haza.

Hocz Helga és Vajas Gréta

Miserend

Hétfő 8:00
Kedd 19:00
Szerda 8:00
Csütörtök 19:00
Péntek 19:00
Szombat 8:00
VASÁRNAP 08:00, 10:00,
12:00

Részletek a képre kattintva

A szentmiséket on-line lehet követni a plébánia youtube csatornáján: https://www.youtube.com/channel/UC8amGdBMd9Ag9fHKpV25SQQ?view_as=subscriber