„Jézus mondja: Én kérni fogom az Atyát, és másik Pártfogót (Vigasztalót) ad nektek, hogy veletek legyen mindörökké.”

„Jézus mondja: Nem hagylak titeket árván, eljövök hozzátok.”

„Ha élünk, az Úrnak élünk, ha meghalunk, az Úrnak halunk meg. Tehát akár élünk, akár meghalunk, az Úréi vagyunk.”

„Jézus mondja: Én örök életet adok követőimnek, és nem vesznek el soha, mert senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből.”


tatarzoliA nevem Tatár Zoltán János, 1984. február 12-én születetem Szatmárnémetiben. Ehhez a plébániához tartoztam, itt voltam keresztelve és bérmálva is. Az általános iskolát az Octavian Gogaba végeztem, a líceumot pedig a Hám János római katolikus iskola központba matek-infó szakon.

2003-ban érettségiztem és jelentkeztem a Gyulafehérvári teológiára és az idén július 3-án fejeztem be és szenteltek fel.

 

Családi hátteremről amit elmondhatok még, hogy Istenek hála szüleim egészségesek és még dolgoznak. Van egy testvérem Szabolcs, aki az idén érettségizet. 2001-ben költöztük a kispiac mellé és akkortól a Hildegárda plébániához tartozom.

És hogy miért lettem pap? Erre a kérdésre a válasz nem olyan könnyű, de röviden válaszolva elmondhatom, hogy mindig volt bennem egy olyan érzés, hogy az embereken szeretnék segíteni és ezért sokáig szerettem volna orvos illetve politikus lenni. XI. osztályos koromban döntöttem a papság mellet, úgy éreztem, hogy papként tudnék az embereken igazán segíteni.

Nagyon örülök, hogy a gondviselés által ehhez a plébániához kerültem, és hogy itt kezdhetem a papi szolgálatot. Röviden ennyi lenne a bemutatkozom és akinek még lenne kérdése nyugodtan kérdezzen.

 

Szeretettel: Tatár Zoltán János

Miserend

Hétfő 7:30
Kedd 18:00
Szerda 7:30
Csütörtök 18:00
Péntek 18:00
Szombat 7:30
VASÁRNAP 7:30, 10:00,
12:00, 18:00

 

Online szentmisék minden vasárnap délelőtt 10:00 órától

a plébánia youtube csatornáján

itt:

https://www.youtube.com/channel/UC8amGdBMd9Ag9fHKpV25SQQ

 

Részletek a képre kattintva