„Jézus mondja: Én kérni fogom az Atyát, és másik Pártfogót (Vigasztalót) ad nektek, hogy veletek legyen mindörökké.”

„Jézus mondja: Nem hagylak titeket árván, eljövök hozzátok.”

„Ha élünk, az Úrnak élünk, ha meghalunk, az Úrnak halunk meg. Tehát akár élünk, akár meghalunk, az Úréi vagyunk.”

„Jézus mondja: Én örök életet adok követőimnek, és nem vesznek el soha, mert senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből.”


nyitott_templomokA mi Lisieux-i Kis Szent Teréz templomunk is tárt kapukkal várta híveit, hogy otthont adjon egy meghitt találkozásnak.

November 21-én, pénteken az esti szentmise után, mi is bekapcsolódtunk a Püspökség kezdeményezésébe. Hála Istennek többen vettek részt ezen az eseményen, mely sok lelki élményt rejtett megában. Bekapcsolódtak a fiatalok, énekeikkel, melyek között elmélkedő imák segítették a jelenlevőket. A fiatalok után a családosok végeztek szentségimádást, ezután ugyanígy az egyháztanácsok és énnekarosok, valamint minden Istent kereső hívő. Hála legyen az Istennek, hogy ilyen sokan észrevették a tárt kapukat és ellátogattak az Isten házába terheket lerakni, lelkileg megújulni, szívvel - lélekkel Istent dicsérni! 

 

 

Miserend

Hétfő 8:00
Kedd 19:00
Szerda 8:00
Csütörtök 19:00
Péntek 19:00
Szombat 8:00
VASÁRNAP 08:00, 10:00,
12:00

Részletek a képre kattintva

A szentmiséket on-line lehet követni a plébánia youtube csatornáján: https://www.youtube.com/channel/UC8amGdBMd9Ag9fHKpV25SQQ?view_as=subscriber